Wednesday 14 July 2010

Madonna şi fiica ei, creatoare de modă


Erika Chivu Unica

La numai 13 ani, Lourdes Leon este deja partenera de afaceri a faimoasei sale mame, Madonna. Cele două vor lansa în luna august o colecţie de haine dedicată adolescentelor.

Colecţia, care se va vinde în magazinele Macy’s sub numele de „Material Girl”, este deja promovată de Madonna, dar şi de fiica ei, care a început şi un blog de fashion.


Lourdes se pricepe la modă mai bine decât Madonna


În ultimul timp, Madonna a avut grijă să-şi laude fiica, recunoscund chiar că Lourdes are gusturi mai bune în materie de haine. Tânăra este cel mai aprig critic al Madonnei. În ciuda caracterului său puternic, artista de 51 de ani cedează în faţa observaţiilor făcute de fiica sa şi recunoaşte că rar se întâmple să nu-i urmeze sfaturile.


Pe de altă parte, Madonna spune că şi-ar dori ca Lourdes să adopte un stil mai conservator, însă nu-şi face iluzii că i-ar putea impune o anumită vestimentaţie.

Fiica Madonnei adoră anii ‘80


Întreaga colecţie, care include haine, încălţăminte, genţi şi bijuterii, a fost realizată pe gustul tinerei, care a făcut o pasiune pentru anii ’80. De altfel, Lourdes Leon, la cei 13 ani ai săi este directorul de creaţie al colecţiei. Criticii de modă apreciază că Lola, cum îi spune familia, va fi unul dintre trendsetterii următorilor ani, aşa că nu se putea ca tânăra să lipsească din blogosfera fashion.


Noul ei blog de modă, menit să promoveze colecţia „Material Girl”, oferă şi o idee privind preferinţele fetei.


Lola spune că negrul este culoarea ei preferată fiindcă se potriveşte cu orice.
„Am o obsesie pentru pantalonii scurti stil anii ’80, stiţi, aia care îţi fac fundul cam mare, asortaţi cu un tricou grunge”, mai spune Lola despre stilul ei. De altfel, în materie de vestimentaţie o pasionează tot ce este legat de anii ’80. În ce priveşte încălţăminte, tânăra preferă pantofii Oxford, dar încă mai caută o pereche de sandale potrivite pentru această vară căci, spune ea, sandalele gladiator nu mai sunt la modă.


„Am 13 ani, iar în octombrie împlinesc 14 şi abia aştept pentru că în sfârşit voi avea voie să-mi vopsesc părul. MULŢUMESC, MAMĂ!!” mai spune Lourdes.

Stilul Lolei, un pic exagerat poate pentru femeile „serioase” este cu siguranţă pe placul adolescentelor şi al celor care vor să se simtă tinere la orice vârstă, deci critii estimează că noua colecţie va avea mare succes.